• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Rólunk

Viki születésnapja

20-éves lettem én és ezen jeles alkalmat tényleg nagyon meg akartam ünnepelni a csajokkal. Ha buli legyen buli, persze nem az én szervezésemben, hiszen hogy is nézne ki, ha az ünnepelt szervezné a saját buliját, Szuperjóarc barátnőim vannak és kaptak az alkalmon, hogy végre meglep bulit szervezhetnek nekem, aki minden meglepit elront, mert már előre tudja ki mit vesz. Úgy döntöttem most már abbahagyom az agyalást és rábízom magam a csajokra, végre egyszer lazán veszem a dolgokat. El is érkezett a szülinapi bulim napja. Már reggel nagy izgalomban készült a frizurám, a sminkem és próbálgattam, melyik ruhát vegyem fel az esti bulira. Barátnőmnél kezdtük az alapozást. Mikor mindannyian összejöttünk, a lányok leültettek egy székre és bekötötték a szememet. Na ebből mi lesz, gondoltam. Egyszercsak elindult egy latinos szám és a kötést levették a szememről. Előttem állt Zorro maga. Spanyol kosztüm, fekete haj, barna bőr, gyönyörű szemek és elképesztő test. Azt hittem menten elájulok. A srác fantasztikus műsort adott. A tánca, a vetkőzése, az egész kinézete, szóval minden a helyén volt, úgy ahogy kell. Istenien éreztem magam, életem egyik legjobb élménye volt ez a műsor. Zsolt, mint később megtudtam a nevét, a show végén még kezet is csókolt és átadta a csajoktól kapott ajándékokat is. Nem csak csúcs pasi, de egy igazi úriember is! Nagyon szépen köszönöm a Chipendale.hu-nak és Zsoltnak ezt a csodás szülinapot, jövőre tutira tőletek rendelünk a többi barátnőm szülinapjára is!
Viki

 

Carlos és a Tequila


Férjhez megyek! Nincs is ennél nagyobb öröm egy nő életében. Befejeződik az addigi élet és valami új kezdődik el egy másik ember oldalán. Leszámolunk a leányélettel, ahogy a pasik is, de persze ez nem megy  leánybúcsú nélkül. Esküszöm a barátnőim jobban be voltak indulva már csak a szervezéstő is, mint én. Állandóan együtt pusmogtak, hogy nekem a legjobb partyt és a legemlékezetesebb estét adhassák. És ha már lúd legyen kövér, mert ugye a Chippendale táncos sem maradhat el egy leánybúcsúról. Persze én nem tudtam az egészről semmit. Talán nem is engedtem volna, hogy fiú táncost szervezzenek, mert valahogy ez tőlem távol állt, egészen addig míg saját magam át nem élhettem ezt az élményt. Egy belvárosi szórakozóhelyre vitte a csapatot az óriási fekete limuzin. Szuper jó hangulat kerekedett, ugyanis Hummerben még karaoke is volt. Úgyhogy őrült éneklésbe kezdtünk a csajokkal, szegény sofőr, ha hallotta biztosan füldugót tett be.
A klubhoz érkezés után belevetettük magunkat a partyba, egy óra múltán azonban a barátnőim székre ültettek és elindult a Tequila című szám. Izgatottan lestem, hogy most mi történik. Egyszercsak megjelent a mexikói casanova. Carlos, az egzotikus táncos. Mexikói  kosztüm és egy hihetetlen „fegyvertartó” táska, csak pisztoly és golyó helyett poharakkal, tequilával, sóval és citrommal felpakolva. Első látásra nem is tűnt fel, csak amikor a felsőtestét takaró poncho lekerült. Az egyik ámulatból estem a másikba. Nem csak a hihetetlenül izmos teste kápráztatott el, hanem a tudat, hogy erről a testről ehetem le a sót és citromot, a tequilához, amit már el is készített. Valahogy egyből felszabadultak a gátlásaim. Gondolom a már addig elfogyasztott italmennyiség, meg Carlos látványa együtt oldott fel, de megkérdeztem ihatok-e még. Természetesen igen volt a válasz és alig akartam abbahagyni! Aztán jött a sztriptíz, miközben az összes ruha lekerült, na nem rólam, csak Carlosról! Erre a bulira biztosan emlékezni fogok örökké!
Köszönet Carlosnak és a Chipendale.hu-nak!
Ildi

 


 

Rendelés

Műsorrendelés:

+36-20-968-83-93-as számon

 

Hirdetés